Mężczyzna bez taty.
Warsztat ustawień systemowych i pracy ze świadomością – grupowy, stacjonarny.
Zapraszam Cię serdecznie na warsztat na którym będziemy pracować z tematami Twojej męskości, decyzyjności, stanowczości, wychodzenia do biznesu, czy relacji z kobietami.
Jeżeli czujesz, że brakuje Ci sił,
Jeżeli czasem czujesz się zagubiony, skołowany,
Jeśli w Twoim dzieciństwie było więcej mamy, niż taty,
Jeśli czujesz, że tata był, ale go nie było,
Jeśli masz problemy w relacjach z kobietami,
Jeśli trudno Ci w biznesie i wychodzeniu do stabilnych pieniędzy…
To przestrzeń, w której możesz spojrzeć na swoje życie z nowej perspektywy, znaleźć brakujące ogniwa i stanąć mocniej na własnych nogach.
Zapraszam Cię serdecznie.
INFORMACJE:
CENA warsztatu:
- 450 zł wraz z ustawieniem własnym.
MIEJSCE, TERMIN warsztatu:
-
- Termin: 5 Kwietnia 2025,
- Miejsce: Centrum Warszawy. Szczegóły podam meilowo po zapisie.
- Czas: pracujemy od 10 do ok 17 w zależności ile osób będzie w grupie.
- Przerwa obiadowa ok godziny 13.
INFORMACJE o warsztacie:
- Warsztat jest grupowy. Zazwyczaj w wydarzeniu bierze udział ok 6-10 osób.
- Pierwsze 1-2 godziny warsztatu to ćwiczenia systemowe w parach, trójkach, lub całą grupą. Potem przechodzimy do ustawień indywidualnych.
- Na warsztacie pracujemy całą grupą, gdzie każdy służy każdemu, proszę zarezerwować czas tak, by uczestniczyć do końca.
- Na miejscu będzie czekała bezpłatna kawa, herbata, ciasto, owoce.
O MNIE:
Aleksandra Reder
Autorka, Dietetyk kliniczny i holistyczny, Praktyk ustawień systemowych, Mówczyni, Artystka, Kobieta renesansu.
Od kilku lat intensywnie pracuję z ludźmi, na sesjach indywidualnych i warsztatach grupowych łącząc metodę ustawień systemowych Berta Hellingera, Techniki uwalniania i pracy ze świadomością dr. Dawida Hawkinsa, a także moje własne, wypracowane przez lata pracy ze sobą oraz innymi ludźmi metody.
Na sesjach indywidualnych ze mną oraz moich salach warsztatowych, moi klienci docierają do głębokich początków swoich problemów, patrząc na przyczyny, a nie jedynie powierzchowne powody.
Pracuję z przekonaniami i oprogramowaniem, według których funkcjonujemy. Pracuję z intencją, która jak odkryłam jest fundamentem wychodzenia do jakiegokolwiek projektu, przedsięwzięcia, czy zmiany w naszym życiu. Pracuje również ze schematami i zranieniami przekazywanymi rodowo z pokolenia na pokolenie, poprzez głęboką pamięć ciała i pamięć pola morfogenetycznego.
Swoją pracę opieram na głębokim szacunku do granic i indywidualnych potrzeb uczestników, zawsze w połączeniu z prowadzeniem Siły Wyższej. Z ludźmi pracuję z wieloma tematami, takimi jak: tematy ciała- waga, zdrowie, seksualność, relacja z jedzeniem. A także tematy związane z relacjami, biznesem, czy zdrowiem.
Moje osobiste doświadczenie obejmuje wiele lat działalności w różnych obszarach: od gastronomii jako cukiernik, przez współorganizację festiwali rozwojowych, zarządzanie cateringiem i organizację targów rękodzieła, aż po tworzenie autorskiej marki biżuterii i współprowadzenie cukierni ze zdrowymi słodkościami.
W obszarze pracy z ciałem i zaburzeniami odżywiania korzystam z wiedzy zdobytej podczas studiów dietetyki klinicznej oraz osobistych doświadczeń związanych z blisko 15-letnim zgłębianiem tego tematu oraz osobistymi perypetiami z wagą i zaburzeniami odżywiania, zakończonych wyzdrowieniem. Mam w swoim doświadczeniu między innymi wyjście z anoreksji, a także dużej otyłości, czy kompulsywnego jedzenia. Przebyłam także różne diety m. in. weganizm (7 lat), witarianizm (4 lata), keto, a także, posty i głodówki.
Na moje wykształcenie składa się miedzy innymi ukończona certyfikowana roczna szkoła ustawień systemowych u Anny Brzozowskiej, czerpanie wiedzy od takich nauczycieli, jak Iza Kopp-Pietrzak czy Gerhard Walper, uczeniowie B. Hellingera, poprzez uczestnictwo w ich licznych warsztatach i materiałach, ukończone studia dietetyki klinicznej, udział w setkach ustawień systemowych, wiele lat zgłębiania tematów związanych z rozwojem i świadomością na własnej skórze. Ukończona psychoterapia i regularne superwizje. A także kilka lat intensywnej pracy z moimi klientami, które przynoszą owoce, sukcesy i polecenia mojej pracy dalej.
Aktualnie jestem w trakcie pisania mojej drugiej z kolei książki tym razem w temacie ciała i zaburzeń odżywiania.